Little Tikes Arushi Panda

ID: LTS000001534SHL

Marka / Prodhuesi: Little Tikes

Çmimi: 2.200,00 Lekë

Totali 2.200,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Luani me arushin Panda!
Arushi Panda vibruese prej pelushi pëlqen t'a përqafojë dhe t'a qetësojë foshnjën me dy mënyra të ndryshme. Dridhjet e vazhdueshme dhe pulsimi i zemrës japin tek fëmija efekte qetësie dhe relaksi. Lodra fiket automatikisht pas 5 minutash.

E përshtatshme për fëmijë nga 0-24 muajsh.
Krijuar me material pambuku, i sigurtë për duart e fëmijëve tuaj.
Marka / Prodhuesi
Little Tikes
Ofruar nga
Shtepia e lodrave
Kategoria kryesore
Për fëmijë
Barcode
50743641312
BN Code
LT000004758S

50743641312

Detajet

Përbërja
1 Copë
Dimensionet
13.97 x 5.71 x 22.22 Cm
Materiali
Pambuk
Ngjyra
E bardhë, Gri, Portokalli

Të ngjashme

Little Tikes Arushi Panda
0.1219
178.77 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë