Bormioli Rocco Divino Set Gotash për Pije me Fron 53 Cl

ID: BOR000001805ARG

Marka / Prodhuesi: Bormioli Rocco

Çmimi: 1.430,00 Lekë

Totali 1.430,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Set me 6 gota me fron të cilat përdoren në përditshmëri dhe raste të veçanta për të shërbyer pije të ndryshme, kryesisht verë. Janë prodhuar me material qelqi Star me cilësi të lartë që mund të përballojë shumë dëmtime ndër vite.

Karakteristika të materialit:
- Përdorimi i teknologjisë së prerjes me lazer.
- Tërësisht transparent dhe me shkëlqim.
- I qëndrueshëm: Rezistent ndaj ndryshimit të temperaturave.
- Miqësor me mjedisin: Pa plumb dhe metale të rënda.
- Mund të lahet në pjatalarëse.
Marka / Prodhuesi
Bormioli Rocco
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.525 Kg
Barcode
8004360072952
BN Code
BO000001524R

8004360072952

Detajet

Përbërja
6 Copë
Dimensionet
h 21.3 cm
Materiali
Qelq
Ngjyra
Transparent
Vëllimi
0.53 L
Diametri
9.8 cm Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

Bormioli Rocco Divino Set Gotash për Pije me Fron 53 Cl
Bormioli Rocco Divino Set Gotash për Pije me Fron 53 Cl
Bormioli Rocco Divino Set Gotash për Pije me Fron 53 Cl
Bormioli Rocco Divino Set Gotash për Pije me Fron 53 Cl
0.1876
181.47 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë