Luminarc La Cave Set Gotash për Pije 36 Cl

ID: LMC000001855ARG

Marka / Prodhuesi: Luminarc

Çmimi: 1.130,00 Lekë

Totali 1.130,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Set me 6 gota me fron dhe me një dizajn elegant të cilat do të duken bukur në çdo mjedis. Ato përdoren në përditshmëri dhe raste të veçanta për të shërbyer pije të ndryshme sipas dëshirës, kryesisht verë. Janë bërë me material qelqi.

Karakteristikat:
- Rezistente ndaj goditjeve, gërvishtjeve dhe temperaturave të larta.
- Pastrohen me lehtësi në pjatalarëse.
- Kanë sipërfaqe të lëmuar, nuk do të absorbojnë aromat e huaja, ruajnë ngjyrën e vet dhe pas një numri te madh larjesh.
- Janë miqësore me mjedisin dhe nuk përmbajnë elemente të dëmshme për shëndetin.
Marka / Prodhuesi
Luminarc
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.36 Kg
Barcode
883314686524
BN Code
LM000004986C

883314686524

Detajet

Përbërja
6 Copë
Dimensionet
h 20.3 Cm
Materiali
Qelq
Ngjyra
Transparent
Vëllimi
0.36 L
Diametri
8 Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

Luminarc La Cave Set Gotash për Pije 36 Cl
Luminarc La Cave Set Gotash për Pije 36 Cl
Luminarc La Cave Set Gotash për Pije 36 Cl
Luminarc La Cave Set Gotash për Pije 36 Cl
0.1376
184.73 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë