Clementoni Minnie Rraketake me Pasqyrë për Foshnja

ID: CLT000001485SHL

Marka / Prodhuesi: Clementoni

Çmimi: 1.100,00 Lekë

Totali 1.100,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Dizenjuar për foshnjat e vogla me figurën e preferuar Mini. Lodra është me një madhësi që fëmija mund ta mbajë lehtësisht.
Doreza është e mbushur me rruaza me ngjyrë të cilat lëshojnë tinguj kur fëmija është duke luajtur.
E lehtë për t'u mbajtur, kapur dhe shkundur.
Një lodër e cila do jetë një nxitje e vërtetë për zhvillimin e fëmijëve.
E mrekullueshme për fëmijën edhe kur jeni në lëvizje.
E përshtatshme për foshnja 3 muaj.
Marka / Prodhuesi
Clementoni
Ofruar nga
Shtepia e lodrave
Kategoria kryesore
Për fëmijë
Barcode
8005125145058
BN Code
CL000004742T

8005125145058

Detajet

Të ngjashme

Clementoni Minnie Rraketake me Pasqyrë për Foshnja
Clementoni Minnie Rraketake me Pasqyrë për Foshnja
Clementoni Minnie Rraketake me Pasqyrë për Foshnja
Clementoni Minnie Rraketake me Pasqyrë për Foshnja
0.1531
170.13 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë