Simba Steffi Love Barbie Udhëtim me Biçikletë

ID: SBA000001375SHL

Marka / Prodhuesi: Simba

Çmimi: 2.200,00 Lekë

Totali 2.200,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Luani bashkë me fëmijët, surprizojini në raste ditëlindjesh, festash për t'iu dhënë një argëtim të veçantë dhe të paharrushëm.
Simba vjen me një seri kukullash Steffi Love Barbi të adhuruara nga vajzat e vogla.
Çdo vajzë e vogël nuk do të jetë me vetëm në lojën e saj por do të jetë e rrethuar me një familje të madhe.
Kukulla është bërë prej plastike të sigurt, ka krahë dhe këmbë të lëvizëshme.
Luajtja me këtë kukull ndihmon në zhvillimin e imagjinatës si dhe aftësive krijuese.
Kjo është dhurata perfekte e cila do të argëtojë fëmijën tuaj për shumë kohë.
Kjo lodër tepër argëtuese është e përshtatshme për fëmijët e moshës 3 vjeç.
Barbie së bashku me foshnjën e saj është gati për udhëtim.

Seti përfshin:
-Kukullën Barbi të veshur me një bluzë rozë,
foshnja me veshje rozë,
biçiklet,
shportën për mbajtjen e qenushit,
dhe helmetën për siguri në shëtitjen tuaj.
Marka / Prodhuesi
Simba
Ofruar nga
Shtepia e lodrave
Kategoria kryesore
Për fëmijë
Barcode
4006592590505
BN Code
SB000004258A

4006592590505

Detajet

Përbërja
1 Copë
Dimensionet
h 29 Cm
Materiali
Plastikë, Tekstil

Të ngjashme

Simba Steffi Love Barbie Udhëtim me Biçikletë
Simba Steffi Love Barbie Udhëtim me Biçikletë
Simba Steffi Love Barbie Udhëtim me Biçikletë
0.1172
177.16 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë