Tontarelli Omnimodus Komodinë Ngjyrë Rëre me 2 Sirtare

ID: TON000001115ARG

Marka / Prodhuesi: Tontarelli

Çmimi: 10.350,00 Lekë

Totali 10.350,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Komodinë e vogël me 2 sirtare dhe një modul të hapur sipër.
Komodinat Omnimodus përshtaten në mënyrë të përkryer me çdo dekor.
Ato janë të lehta por të forta, të bollshme dhe mund të palosen me lehtësi në disa hapa të shpejtë.
Mund të montohet pa mjete.
Me sistemin Omnimodus, ju mund të ri-arredoni mjedisin tuaj sa herë që dëshironi ose të shtoni modele të reja.
Omnimodus ju ofron zgjidhje origjinale dhe funksionale për të siguruar dhe organizuar çdo hapësirë që dëshironi.
Ju do të jeni në gjendje të përdorni mobiljet për shumë qëllime dhe ato do të përputhen në çdo mjedis në mënyrë të përkryer.
Ngarkesa që mund të mbajë është deri në 40 kg për raft.
Komodinat përballojnë agjentë të jashtëm.
Materialet e përdorura janë të riciklueshme dhe të mbrojtura nga uji dhe lagështia.
Marka / Prodhuesi
Tontarelli
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Barcode
8009404186664
BN Code
TO000000341N

8009404186664

Detajet

Përbërja
1 Copë
Dimensionet
40 x 43 x h 85.5 Cm
Materiali
Plastikë
Ngjyra
Rërë

Të ngjashme

Tontarelli Omnimodus Komodinë Ngjyrë Rëre me 2 Sirtare
0.1149
176.45 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë