Tontarelli Omnimodus Komodinë Gri me 2 Module dhe 5 Rafte

ID: TON000001195ARG

Marka / Prodhuesi: Tontarelli

Çmimi: 17.810,00 Lekë

Totali 17.810,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
"Omnimodus" vjen me një komodinë të lartë me 5 rafte dhe 2 module të veçuara nga njëra-tjetra, material plastik i një cilësie shumë të lartë, ngjyrë gri.
Ideale për tu përdorur si brenda shtëpisë ashtu dhe jashtë, pasi është shumë rezistente ndaj agjentëve atmosferikë.
Materialet e përdorura janë të riciklueshme.
Omnimodus ju ofron zgjidhje origjinale dhe funksionale për të siguruar dhe organizuar hapësirën që dëshironi në një kohë të shkurtër.
Një pajisje e cila montohet në më pak se 5 minuta, nuk kërkon pajisje ekstra për montim si gozhda apo çekiç, tepër paktike, zë një hapsirë shumë të vogël, perfekte për të qenë pjesë e shtëpisë suaj pasi përshtatet shumë mirë me çdo lloj ambjenti.
Ngarkesa që mund të mbajë është deri në 20 kg.
Marka / Prodhuesi
Tontarelli
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
20 Kg
Barcode
8009404211540
BN Code
TO000000243N

8009404211540

Detajet

Përbërja
1 Copë
Dimensionet
79 x 43 x 164 Cm
Materiali
Plastikë
Ngjyra
Gri
Sipërfaqja
Mat

Të ngjashme

Tontarelli Omnimodus Komodinë Gri me 2 Module dhe 5 Rafte
Tontarelli Omnimodus Komodinë Gri me 2 Module dhe 5 Rafte
0.118
180.4 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë