Lego Kamion 4x4 dhe Anije Catamaran

ID: LEG000001215SHL

Marka / Prodhuesi: Lego

Çmimi: 2.790,00 Lekë

Totali 2.790,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Bëhuni gati për një aventurë në ujë me anijet luftarake "Catamaran" të cilat paraqiten me luftime të 2-fishta dhe me një anije që del në ajër, një kamion 4x4, kamion rimorkio dhe një rimorkio të shkëputur. Anija "Catamaran: përmban një velë e cila mund të paloset për transport të dyfishtë.

Seti me kuba formuese përfshin:
2 minifigura: një marinar dhe një shofer kamioni
Elementët shtesë përfshijnë 2 jekë shpëtimi.
Kjo lojë është e përshtatshme për moshat 5-12 vjeç.
Materiali: plastikë e një cilësie të lartë.
Marka / Prodhuesi
Lego
Ofruar nga
Shtepia e lodrave
Kategoria kryesore
Për fëmijë
Barcode
5702015865777
BN Code
LE000003744G

5702015865777

Detajet

Përbërja
6 Copë
Materiali
Plastikë
Ngjyra
Jeshile, Blu, E zezë, Gri

Të ngjashme

Lego Kamion 4x4 dhe Anije Catamaran
Lego Kamion 4x4 dhe Anije Catamaran
Lego Kamion 4x4 dhe Anije Catamaran
Lego Kamion 4x4 dhe Anije Catamaran
0.0993
178.05 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë