HP EliteDisplay E243 23.8" Monitor 1FH47AA

ID: HPQ000000995PCS

Marka / Prodhuesi: HP

Çmimi: 26.999,00 Lekë

Totali 26.999,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Monitori HP EliteDisplay është i duhuri për ju për filma, video, foto, dokumente dhe shumë të tjera me qartësi të lartë.

Parametrat kryesorë:
- Performancë e qartë e ekranit, madhësia 23.8" diagonal, me rezolucion Full HD 1920 x 1080, 16.7 milion ngjyra për cilësi të qartë të imazhit.
- Ekrani ka pamje të gjerë duke siguruar nje kënd shikimi 178° horizontalisht dhe 178° vertikalisht, në mënyrë që mund të keni pamje të qarta nga çdo pozicion.
- Monitori është bërë me xham pa arsenik dhe merkur ( lëndë helumese) dhe një panel LED.
- Ekrani LED siguron cilësi më të mirë të imazhit, përdor më pak energji dhe është i shkëlqyer nese ju qëndroni me orë të gjata pranë një ekrani.
- Raporti i pamjes: 16:9
- Raporti i kontrastit 1000:1

Përshtatet lehtësisht në tryezën tuaj.
Marka / Prodhuesi
HP
Ofruar nga
PC Store
Kategoria kryesore
Elektronikë dhe Kompjutera
Pesha
3.08 Kg
BN Code
HP000003708Q

Detajet

Madhësia e ekranit
23.8 Inch
Rezolucioni i ekranit
1920x1080
Raporti i pamjes
16:9
Teknologjia e ekranit
LCD
Raporti i kontrastit
1000:1
Këndi i shikimit
178 gradë horizontal / 178 gradë vertikal
Koha e përgjigjes
5 ms
VGA Port
1
DVI port
0
HDMI Port
1
Display port
1

Të ngjashme

HP EliteDisplay E243 23.8" Monitor 1FH47AA
HP EliteDisplay E243 23.8" Monitor 1FH47AA
HP EliteDisplay E243 23.8" Monitor 1FH47AA
HP EliteDisplay E243 23.8" Monitor 1FH47AA
HP EliteDisplay E243 23.8" Monitor 1FH47AA
0.118
1.24 MB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë