Gimi Twin Karrocë Dore për Pazar Ngjyrë Blu

ID: GIM000000455ARG

Marka / Prodhuesi: Gimi

Çmimi: 5.420,00 Lekë

Totali 5.420,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Kjo karrocë dore është një ndihmëse e mirë për pazarin tuaj të rëndë. Korniza është e lehtë dhe mund të mbajë pesha deri në 30 kg. Ajo vjen me një përdorim të dyfishtë, mund ta shtyni duke përdorur 4 rrota ose ta tërhiqni së bashku me 2 rrotat e pasme, në sajë të sistemit me 4 rrota dhe 2 rrota të parme të palosshme. Çanta ka kapacitet prej 56 L. Ajo paloset për të kursyer hapësirë dhe gjithashtu hiqet për lehtësi në larje. Ka dizajn me lule të bardha dhe blu.

Ajo ka:
- Strukturë çeliku.
- 1 dorezë praktike të vogël për ta lidhur tek karroca e supermarketeve.
- Çantë poliestër me trashësi ekstra.
- 2 xhepa me zinxhira.
Marka / Prodhuesi
Gimi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
2.8 Kg
Barcode
8001244013308
BN Code
GI000001907M

8001244013308

Detajet

Përbërja
1 Copë
Dimensionet
41 x 53 x 92 Cm
Materiali
Poliester, Plastikë, Silikon, Çelik
Ngjyra
Blu, E bardhë, E zezë
Sipërfaqja
Mat
Vëllimi
56 L

Të ngjashme

Gimi Twin Karrocë Dore për Pazar Ngjyrë Blu
Gimi Twin Karrocë Dore për Pazar Ngjyrë Blu
Gimi Twin Karrocë Dore për Pazar Ngjyrë Blu
Gimi Twin Karrocë Dore për Pazar Ngjyrë Blu
Gimi Twin Karrocë Dore për Pazar Ngjyrë Blu
Gimi Twin Karrocë Dore për Pazar Ngjyrë Blu
Gimi Twin Karrocë Dore për Pazar Ngjyrë Blu
0.1442
181.03 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë