Pyrex Masë dhe Përzierës Laboratori për Kuzhinën 0.25 L

ID: PYR000000545ARG

Marka / Prodhuesi: Pyrex

Çmimi: 880,00 Lekë

Totali 880,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Masë dhe përzierës laboratori për kuzhinë.
Një pajisje e lehtë për t'u përdorur për matje të shpejta dhe të thjeshta të ushqimeve.
I përshtatshëm në ngrirës, frigorifer, lavapjatë dhe mikrovalë, aftësi që shton efikasitetin e tij.
Material qelqi me cilësi të lartë, higjienik, rezistent ndaj gërvishtjeve.
Kapak silikoni për izolim sa më të mirë dhe të sigurt.
Kryen matje të sakta.
Formë konike.
Marka / Prodhuesi
Pyrex
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Barcode
3426470024358
BN Code
PY000001111R

3426470024358

Detajet

Dimensionet
15 x 9 x 9 cm
Materiali
Qelq, Silikon
Ngjyra
Jeshile, Transparent
Vëllimi
0.25 L
Përbërja
1 Copë
Diametri
0 Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

Pyrex Masë dhe Përzierës Laboratori për Kuzhinën 0.25 L
Pyrex Masë dhe Përzierës Laboratori për Kuzhinën 0.25 L
Pyrex Masë dhe Përzierës Laboratori për Kuzhinën 0.25 L
0.1683
1.25 MB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë