Sonifer Çajnik Elektrik 1.8 L

ID: SNF000000451ARG

Marka / Prodhuesi: Sonifer

Çmimi: 2.850,00 Lekë

Totali 2.850,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Çajnik elektrik, i disponueshëm në modelin me kabëll dhe bazë që rrotullohet në 360 gradë. E nxeh ujin shpejt për t'u përdorur në përgatitjen e çajit, kafesë dhe pijeve të tjera. Pajisja përmban një veçori të fikjes automatike që e ruan ujin nga mbinxehja dhe avullimi. Ka një kapacitet të madh prej 1.8 litrash për përdorim shtëpiak, i mjaftueshëm për të mbushur 5-7 gota me ujë.

Karakteristika:
- Dorezë e zezë plastike që pengon transmetimin e nxehtësisë.
- Grykë për daljen e ujit me lehtësi.
- Dritë LED që tregon kur ndizet dhe fiket pajisja.
- Dizajn me kapak që hapet me një klik.
- Materiali: Çelik inoks, rezistencë e fortë ndaj ndryshkjes.
- Voltazhi: 220-240V
- Gjatësia e kabëllit: 0.72 m
- Shpejtësia e nxehjes: <4 minuta
Marka / Prodhuesi
Sonifer
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.12 Kg
Barcode
6971184580111
BN Code
SN000001915F
Këshilla
Mos e hapni kapakun ndërkohë që çajniku është duke vluar. Mund ta ndalni procesin e vlimit në çdo kohë duke shtypur kalimin në pozicionin Off (fikur).

6971184580111

Detajet

Vëllimi
1.8 L
Fuqia
1850 W W
Dimensionet
14 x 12 x 26 Cm
Ngjyra
E zezë, Argjend
Materiali
Inoks, Çelik
Përbërja
1 Copë
Sipërfaqja
Mat

Të ngjashme

Sonifer Çajnik Elektrik 1.8 L
Sonifer Çajnik Elektrik 1.8 L
Sonifer Çajnik Elektrik 1.8 L
Sonifer Çajnik Elektrik 1.8 L
Sonifer Çajnik Elektrik 1.8 L
0.11
174.87 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë