Pyrex Kosh për Banjomari 24 Cm

ID: PYR000000541ARG

Marka / Prodhuesi: Pyrex

Çmimi: 2.620,00 Lekë

Totali 2.620,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Mund të përdoret në çdo furrë tradicionale (përveç induksionit). Nuk le njolla ose nuk ruan aromat. Mund të vendoset direkt nga frigoriferi në sobë ose furrë. E sigurt në frigorifer, pjatalarëse, mikrovalë dhe furrë. Mjaft elegant dhe i përshtatshëm për të marrë në tryezë.
Marka / Prodhuesi
Pyrex
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Barcode
3426470262132
BN Code
PY000001123R

3426470262132

Detajet

Dimensionet
h 10 cm
Materiali
Qelq
Ngjyra
Transparent
Përbërja
1 Copë
Diametri
24 Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

Pyrex Kosh për Banjomari 24 Cm
Pyrex Kosh për Banjomari 24 Cm
Pyrex Kosh për Banjomari 24 Cm
Pyrex Kosh për Banjomari 24 Cm
0.0833
177.87 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë