BRA Isogona Efficient Tenxhere e Cekët 24 Cm

ID: BRA000000801ARG

Marka / Prodhuesi: BRA Isogona

Çmimi: 6.490,00 Lekë

Totali 6.490,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Tenxhere e dizenjuar për të patur fuqi dhe rezistencë maksimale ndaj deformimit. Ka veshje të brendshme dhe të jashtme jo-ngjitëse të cilësisë më të lartë dhe pa PFOA-agjentë toksikë. Ruan gjithë aromën dhe vlerat e ushqimit pa lejuar që ai të ngjitet. Është e përshtatshme për të gjitha llojet e sobave (elektrike, gazi, qelqi qeramik, induksion). E pajisur me doreza termoizoluese silikoni, hiqen lehtësisht dhe për këtë arsye janë të lehta për t'u pastruar dhe tepër higjienike. Ka një kapak qelqi të shkrirë me rezistencë ndaj goditjeve. Ka formë dhe dizajn totalisht modern. Përdoret për të skuqur, kavërdisur dhe gatuar ushqime të ndryshme.
Mund të lahet në lavapjatë.

Karakteristika:
- Trupi: Alumin
- Kapaku: Qelq i përforcuar
- Doreza e sipërme: Bakelit termo izolues
- Dorezat: Silikon termo izolues- ngjyrë portokalli
- Trashësia: 6 mm
Marka / Prodhuesi
BRA Isogona
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Barcode
8411796081371
BN Code
BR000002638A

8411796081371

Detajet

Dimensionet
h 6.2 Cm
Materiali
Qelq, Inoks, Silikon, Çelik
Ngjyra
E zezë, Portokalli
Vëllimi
2.3 L
Përbërja
1 Copë
Diametri
24 Cm

Të ngjashme

BRA Isogona Efficient Tenxhere e Cekët 24 Cm
BRA Isogona Efficient Tenxhere e Cekët 24 Cm
BRA Isogona Efficient Tenxhere e Cekët 24 Cm
BRA Isogona Efficient Tenxhere e Cekët 24 Cm
BRA Isogona Efficient Tenxhere e Cekët 24 Cm
BRA Isogona Efficient Tenxhere e Cekët 24 Cm
BRA Isogona Efficient Tenxhere e Cekët 24 Cm
BRA Isogona Efficient Tenxhere e Cekët 24 Cm
BRA Isogona Efficient Tenxhere e Cekët 24 Cm
0.1194
185.46 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë