Korkmaz Ornella Set Tenxheresh

ID: KMZ000000131ARG

Marka / Prodhuesi: Korkmaz

Çmimi: 12.276,00 Lekë

Totali 12.276,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Set tenxheresh "Ornella" janë prodhuar me teknologji të riciklueshme, plotësisht natyrale, material graniti me cilësi të lartë në sipërfaqen e brendshme dhe të jashtme, sipërfaqe ultra-rezistente dhe jo-ngjitëse. Kapak qelqi dhe doreza prej silikoni që nuk e përcjellin nxehtësinë. Mund të përdoren në të gjitha llojet e furrave, duke përfshirë edhe induksionin.
Janë dizajnuar për një përdorim intensiv të përditshëm, modeli do mbetet i qëndrueshëm edhe pas larjeve të shumta.
Mund të përdoren në furrë deri ne 250 ° C.

Seti përmban:

-Tenxhere 20 x 10.5 cm / 3 L
-Tenxhere 24 x 12.5 cm / 5 L
-Tenxhere 26 x 7 cm / 3.5 L
-Tigan pa kapak 26 x 5 cm / 2.5 L
Marka / Prodhuesi
Korkmaz
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
8.26 Kg
Barcode
8691607013498
BN Code
KM000000227Z

8691607013498

Detajet

Materiali
Qelq, Granit, Silikon
Ngjyra
E kuqe
Përbërja
4 Copë

Të ngjashme

Korkmaz Ornella Set Tenxheresh
Korkmaz Ornella Set Tenxheresh
Korkmaz Ornella Set Tenxheresh
Korkmaz Ornella Set Tenxheresh
Korkmaz Ornella Set Tenxheresh
Korkmaz Ornella Set Tenxheresh
Korkmaz Ornella Set Tenxheresh
Korkmaz Ornella Set Tenxheresh
Korkmaz Ornella Set Tenxheresh
Korkmaz Ornella Set Tenxheresh
0.169
182.96 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë