Brita Marella Pajisje për Filtrimin e Ujit

ID: ktjolcxgbk

Marka / Prodhuesi: Brita

Çmimi: 2.540,00 Lekë

Totali 2.540,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Një pajisje për filtrimin e ujit me një enë me kapacitet 3.5 L nga specialisti i filtrimit të ujit "Brita".
Pajisja përbëhet nga një kapak i bardhë lehtësisht i lëvizshëm me një kanal hapës në pjesën e sipërme dhe një sistem startimi, i cili kontrollon procesin e filtrimit.
Ajo përbëhet nga një dorezë plastike në ngjyrë të bardhë, materiali plastik i cilësisë së lartë, rezistent ndaj gërvishtjeve e cila duhet të jetë pjesë e shtëpisë suaj.
Teknologjia unike e filtrimit "Maxtra" kombinon një mikropor filtër natyral dhe një filtër mbrojtës të fuqishëm, të instaluar në pajisjen filtruese.
Një produkt i cili përdoret edhe për filtrimin e çajit, kafes etj.
Marka / Prodhuesi
Brita
Ofruar nga
Euro Brands
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Barcode
4006387004323
BN Code
BR000000993T

4006387004323

Detajet

Përbërja
1 Copë
Materiali
Plastikë
Ngjyra
E bardhë
Vëllimi
2-3.5 L

Të ngjashme

Brita Marella Pajisje për Filtrimin e Ujit
Brita Marella Pajisje për Filtrimin e Ujit
Brita Marella Pajisje për Filtrimin e Ujit
Brita Marella Pajisje për Filtrimin e Ujit
Brita Marella Pajisje për Filtrimin e Ujit
Brita Marella Pajisje për Filtrimin e Ujit
0.1098
174.88 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë