WinFun Mikrofon për Vajza

ID: WNF000001471SHL

Marka / Prodhuesi: WinFun

Çmimi: 800,00 Lekë

Totali 800,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
A dëshironi që vajza juaj të bëhet një yll? Me këtë mikrofon të ri, mundet.
Ju mund të lidhni mikrofonin me një telefon celular, me MP3 player dhe pajisje të tjera.
Një lodër e cila do jetë një nxitje e vërtetë për zhvillimin e fëmijëve.
E përshtatshme për fëmijë mbi 3 vjeç.
Material plastikë.
Marka / Prodhuesi
WinFun
Ofruar nga
Shtepia e lodrave
Kategoria kryesore
Për fëmijë
Barcode
3830064565057
BN Code
WN000004682F

3830064565057

Detajet

Përbërja
1 Copë
Materiali
Plastikë
Ngjyra
E zezë, Lejla

Të ngjashme

WinFun Mikrofon për Vajza
WinFun Mikrofon për Vajza
0.1524
177.64 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë