Bormioli Luigi Thermic Glass Set Gotash për Pije pa Fron 47 Cl

ID: LUG000001581ARG

Marka / Prodhuesi: Bormioli Luigi

Çmimi: 2.200,00 Lekë

Totali 2.200,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Set me 2 gota pa fron dhe me një dizajn elegant të cilat do të duken bukur në çdo mjedis. Ato përdoren në përditshmëri dhe raste të veçanta për të shërbyer pije të ndryshme sipas dëshirës. Janë të punuara me dorë nga qelq borosilikat.
Sipërfaqja e vakumit mes dy mureve të qelqit siguron izolim termik duke ruajtur temperaturën e pijeve për një kohë të gjatë.

Karakteristikat e materialit:
- Rezistent ndaj ndryshimit të temperaturave.
- Ruan të pandryshuar përbërjen kimike dhe nivelin e aciditetit të pijeve.
- Parandalon kondesimin në sipërfaqen e jashtme.
- I sigurtë në mikrovalë dhe pjatalarëse.
Marka / Prodhuesi
Bormioli Luigi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.5 Kg
Barcode
032622012796
BN Code
LU000004368G

032622012796

Detajet

Përbërja
2 Copë
Dimensionet
h 15.2 Cm
Materiali
Qelq
Ngjyra
Transparent
Vëllimi
0.47 L
Diametri
9.5 Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

Bormioli Luigi Thermic Glass Set Gotash për Pije pa Fron 47 Cl
Bormioli Luigi Thermic Glass Set Gotash për Pije pa Fron 47 Cl
Bormioli Luigi Thermic Glass Set Gotash për Pije pa Fron 47 Cl
Bormioli Luigi Thermic Glass Set Gotash për Pije pa Fron 47 Cl
0.2804
1.25 MB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë