Luminarc Acrobate Set Gotash për Pije Pa Fron 32 Cl

ID: LMC000001791ARG

Marka / Prodhuesi: Luminarc

Çmimi: 300,00 Lekë

Totali 300,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Set me 3 gota pa fron dhe me një dizajn elegant të cilat do të duken bukur në çdo mjedis. Ato përdoren në përditshmëri dhe raste të veçanta për të shërbyer pije të ndryshme sipas dëshirës, kryesisht ujë dhe lëngje frutash. Janë bërë me material qelqi, ngjyrë transparente.

Karakteristikat:
Rezistente ndaj goditjeve, gërvishtjeve dhe temperaturave të larta.
Pastrohen me lehtësi në pjatalarëse.
Kanë sipërfaqe të lëmuar, nuk do të absorbojnë aromat e huaja, ruajnë ngjyrën e vet dhe pas një numri te madh larjesh.
Janë miqësore me mjedisin dhe nuk përmbajnë elemente të dëmshme për shëndetin.
Marka / Prodhuesi
Luminarc
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.58 Kg
Barcode
883314575026
BN Code
LM000000404C

883314575026

Detajet

Përbërja
3 Copë
Dimensionet
12.1 Cm
Materiali
Qelq
Ngjyra
Transparent
Vëllimi
0.32 L
Diametri
0 Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

Luminarc Acrobate Set Gotash për Pije Pa Fron 32 Cl
Luminarc Acrobate Set Gotash për Pije Pa Fron 32 Cl
Luminarc Acrobate Set Gotash për Pije Pa Fron 32 Cl
Luminarc Acrobate Set Gotash për Pije Pa Fron 32 Cl
0.1245
185.5 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë