Luminarc Mania Bois Kavanoz për Ushqime me Ngjyrë Kafe 1 L

ID: LMC000001911ARG

Marka / Prodhuesi: Luminarc

Çmimi: 940,00 Lekë

Totali 940,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Kavanoz me kapak druri. Mund të përdoret për magazinimin dhe ruajtjen e ushqimeve për një kohë të gjatë kryesisht: kafe, sheqer dhe fruta të thata.

Karakteristikat:
Bërë me material qelqi i temperuar.
Rezistent ndaj goditjeve, gërvishtjeve dhe temperaturave të larta
Pastrohet me lehtësi në pjatalarëse.
Ka sipërfaqe të lëmuar, nuk do të absorbojë aromat e huaja, ruan ngjyrën e vet dhe pas nje numri te madh larjesh.
Është krijuar në mënyrë miqësore me mjedisin dhe nuk përmban elemente të dëmshme për shëndetin.
Ideal për t'u përdorur në restorante, shtëpi dhe hotele.
Ngjyra: Kafe.
Marka / Prodhuesi
Luminarc
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.58 Kg
Barcode
883314439397
BN Code
LM000000606C

883314439397

Detajet

Përbërja
1 Copë
Dimensionet
10.5 x 10.5 x 14.5 Cm
Materiali
Qelq, Dru
Ngjyra
Bezhë, Kafe
Sipërfaqja
Mat
Vëllimi
1 L
Diametri
0 Cm

Të ngjashme

Luminarc Mania Bois Kavanoz për Ushqime me Ngjyrë Kafe 1 L
Luminarc Mania Bois Kavanoz për Ushqime me Ngjyrë Kafe 1 L
Luminarc Mania Bois Kavanoz për Ushqime me Ngjyrë Kafe 1 L
0.1345
181.48 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë