Bormioli Luigi Gocce Tas për Servirje 25 Cm

ID: LUG000001651ARG

Marka / Prodhuesi: Bormioli Luigi

Çmimi: 1.360,00 Lekë

Totali 1.360,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Koleksioni "Gocce" prodhuar nga "Bormioli Luigi" kombinon dizajnin elegant me prakticitetin.
Tasi është prodhuar me material qelqi i cili është rezistent ndaj dëmtimeve dhe ndryshimit të temperaturave.
Një nga karakteristikat është sipërfaqja e jashtme e punuar me dorë e përbërë nga gurë xhami të vegjël të cilët duken si pika uji.
Përdoret në përditshmëri dhe raste të veçanta për të shërbyer fruta, sallatë, ëmbëlsira apo ushqime të ndryshme sipas dëshirës.
Mund të lahet në pjatalarëse dhe të përdoret në mikrovalë.
Marka / Prodhuesi
Bormioli Luigi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.995 Kg
Barcode
032622013847
BN Code
LU000001771G

032622013847

Detajet

Dimensionet
h 8.5 Cm
Materiali
Qelq
Ngjyra
Transparent
Përbërja
1 Copë
Diametri
25 Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

Bormioli Luigi Gocce Tas për Servirje 25 Cm
Bormioli Luigi Gocce Tas për Servirje 25 Cm
Bormioli Luigi Gocce Tas për Servirje 25 Cm
Bormioli Luigi Gocce Tas për Servirje 25 Cm
0.1722
1.25 MB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë