Bormioli Luigi Lock-Eat Kavanoz për Lëngje 50 Cl

ID: LUG000001661ARG

Marka / Prodhuesi: Bormioli Luigi

Çmimi: 730,00 Lekë

Totali 730,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Kavanoz për konservim të produkteve të ndryshme ushqimore, kryesisht lëngje të tilla si: qumësht, lëngje, salca etj.  

Detajet e produktit: 
- kavanoz qelqi me kapak që nuk ndryshket, 
- i lehtë për t'u mbushur / për t'u mbyllur / për t'u hapur / për t'u larë, 
- mbajtëse elastike çeliku: lehtësisht e lëvizshme,
- unazë prej gome: ushqim i sigurt, 
- ruajtja e sigurt / bllokim i sigurt i ajrit,
- i sigurt në frigorifer dhe ngrirës, 
- i sigurt në mikrovalë pa mbajtësen e çelikut,
- ruajtës / magazinues i produkteve, 
- eko-miqësor: kavanozi i qelqit dhe kapaku mund të ripërdoren me kalimin e kohës dhe të riciklohen.
Marka / Prodhuesi
Bormioli Luigi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.63 Kg
Barcode
032622024799
BN Code
LU000001741G

032622024799

Detajet

Dimensionet
h 21.1 Cm
Materiali
Qelq, Inoks, Gomë
Ngjyra
Transparent, Portokalli
Vëllimi
0.5 L
Përbërja
1 Copë
Diametri
7.3 Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

Bormioli Luigi Lock-Eat Kavanoz për Lëngje 50 Cl
Bormioli Luigi Lock-Eat Kavanoz për Lëngje 50 Cl
Bormioli Luigi Lock-Eat Kavanoz për Lëngje 50 Cl
Bormioli Luigi Lock-Eat Kavanoz për Lëngje 50 Cl
Bormioli Luigi Lock-Eat Kavanoz për Lëngje 50 Cl
0.0891
184.45 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë