Tontarelli Omnimodus Komodinë Kremi me 2 Module dhe 3 Kate

ID: TON000001161ARG

Marka / Prodhuesi: Tontarelli

Çmimi: 27.850,00 Lekë

Totali 27.850,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Mobilje me shumë funksione, ka 2 module me 6 ndarje të pajisura me rafte të ndërmjetme dhe 2 dyer me xhepa anësorë për të sistemuar artikuj të ndryshëm.
Dizajn elegant dhe modern, e përshtatshme për t'u përdorur në shtëpi duke vendosur çdo lloj produkti në mënyrë të organizuar, kombinohet lehtësisht me stilin aktual të shtëpisë tuaj.
E bollshme dhe e lehtë për t'u lëvizur. Ngarkesa që mund të mbajë është deri në 40 kg.

Karakteristikat:
- Linja Omnimodus Tontarelli,
- Materiali polipropilen / plastikë,
- Rezistent ndaj ujit dhe lagështisë,
- Rezistent ndaj rrezeve UV.
Marka / Prodhuesi
Tontarelli
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Barcode
8009404184059
BN Code
TO000000282N

8009404184059

Detajet

Përbërja
1 Copë
Dimensionet
79 x 43 x h 125 cm
Materiali
Plastikë
Ngjyra
Krem

Të ngjashme

Tontarelli Omnimodus Komodinë Kremi me 2 Module dhe 3 Kate
Tontarelli Omnimodus Komodinë Kremi me 2 Module dhe 3 Kate
Tontarelli Omnimodus Komodinë Kremi me 2 Module dhe 3 Kate
0.1148
179.8 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë