Uhlsport Essential Tuta të Kuqe të Shkurtra

ID: UHL000002121ARG

Marka / Prodhuesi: Uhlsport

Çmimi: 1.050,00 Lekë

Totali 1.050,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Tuta të shkurtra sportive për djem.

-Materiali: 100% poliestër.
-Kanë material të butë.
-Nuk kanë copë të brendshme.
-Logoja Uhlsport është e qëndisur në anën e majtë.
-Material higjenik dhe lehtësisht i pastrueshëm.
-Ngjyra: E kuqe.
-Masa: M
Marka / Prodhuesi
Uhlsport
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Veshje dhe modë
Barcode
4045642970331
BN Code
UH000005114L

4045642970331

Detajet

Ngjyra
E kuqe
Materiali
Poliester
Masa
M

Të ngjashme

Uhlsport Essential Tuta të Kuqe të Shkurtra
Uhlsport Essential Tuta të Kuqe të Shkurtra
Uhlsport Essential Tuta të Kuqe të Shkurtra
0.0733
169.05 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë