Pyrex Pyroflam Tenxhere Banjomari 2 L

ID: PYR000002091ARG

Marka / Prodhuesi: Pyrex

Çmimi: 5.340,00 Lekë

Totali 5.340,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Tenxhere e përbërë nga një bazë dhe kosh, koshi i sipërm shërben si banjomari/avullore. Baza është prej qeramike ndërsa koshi i sipërm prej qelqi. Materiali është shumë rezistent ndaj goditjeve, gërvishtjeve dhe nxehtësisë. Ka ngjyrë të bardhë. Produkti do të ruajë ngjyrën origjinale për vite dhe nuk do të thithë aromat e huaja. Mund të përdoret në mikrovalë, furra, frigorifer dhe lavapjatë. Është i dizajnuar për përdorim intensiv të përditshëm, modeli do të mbetet i qëndrueshëm edhe pas larjeve të shumta.
Marka / Prodhuesi
Pyrex
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Barcode
3426470013062
BN Code
PY000001040R

3426470013062

Detajet

Dimensionet
26 x 20 x 26 Cm
Materiali
Qelq, Qeramikë
Ngjyra
E bardhë, Transparent
Vëllimi
2 L
Përbërja
1 Copë
Diametri
0 Cm

Të ngjashme

Pyrex Pyroflam Tenxhere Banjomari 2 L
Pyrex Pyroflam Tenxhere Banjomari 2 L
Pyrex Pyroflam Tenxhere Banjomari 2 L
Pyrex Pyroflam Tenxhere Banjomari 2 L
Pyrex Pyroflam Tenxhere Banjomari 2 L
Pyrex Pyroflam Tenxhere Banjomari 2 L
Pyrex Pyroflam Tenxhere Banjomari 2 L
Pyrex Pyroflam Tenxhere Banjomari 2 L
Pyrex Pyroflam Tenxhere Banjomari 2 L
0.1248
183.2 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë