Life Vogue Set Tabaka me Gdhendje dhe Kupë Qerasjesh

ID: LVO000002373ARG

Marka / Prodhuesi: Life Vogue

Çmimi: 799,00 Lekë

Totali 799,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Seti Life Vogue përfshin tabakanë e gdhendur dhe 1 kupë për qerasje. Tabakaja është e prodhuar me material qelqi me cilësi të lartë. Ka dizajn elegant të gdhendur me forma të ndryshme. Përdoret për të shërbyer pije apo ushqime të shumëllojshme, të tilla si ëmbëlsira, gatime të veçanta apo lëngje të freskëta. Kupa për qerasje e prodhuar me material qelqi, ka dizajn të gdhendur e me reliev. Përdoret për të mbajtur lloje të ndryshme qerasjesh.

Karakteristika:
- Rezistencë e lartë ndaj gërvishtjeve.
- Me shkëlqim.
- 100% higjienike.
Marka / Prodhuesi
Life Vogue
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
2.1 Kg
BN Code
LV000005272O

Detajet

Përbërja
1 Copë
Dimensionet
38 x 22 Cm
Materiali
Qelq
Ngjyra
Transparent
Sipërfaqja
Me shkëlqim
Diametri
13 Cm

Të ngjashme

Life Vogue Set Tabaka me Gdhendje dhe Kupë Qerasjesh
Life Vogue Set Tabaka me Gdhendje dhe Kupë Qerasjesh
Life Vogue Set Tabaka me Gdhendje dhe Kupë Qerasjesh
Life Vogue Set Tabaka me Gdhendje dhe Kupë Qerasjesh
Life Vogue Set Tabaka me Gdhendje dhe Kupë Qerasjesh
Life Vogue Set Tabaka me Gdhendje dhe Kupë Qerasjesh
Life Vogue Set Tabaka me Gdhendje dhe Kupë Qerasjesh
Life Vogue Set Tabaka me Gdhendje dhe Kupë Qerasjesh
0.1197
1.25 MB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë