Brita 2 x Maxtra Filtra Rezervë për Filtrues Uji

ID: jolcxfrkej

Marka / Prodhuesi: Brita

Çmimi: 1.740,00 Lekë

Totali 1.740,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Fishek filtrimi për ujë nga Brita, një paisje e nevojshme për kuzhinën tuaj. Ideale për gatim të ushqimit të shëndetshëm, zgjat jetën e aparateve shtëpiake.
Ujë më i shijshëm, aromë e plotë dhe shije më e mirë e çajit dhe kafes. Zvogëlon krijimin e gëlqeres, bakrit, klorit dhe dhe substancave të tjera që dëmtojnë shijen.
Zëvendësimi i bobinës: çdo 4 javë / 100 L duke përdorur ujë me presion për të siguruar rezultate optimale të filtrimit.
Eko-miqësore, e përshtatshme, ekonomike, 100% e riciklueshme dhe e lehtë për t'u përdorur. Cilësi dhe dizajn gjerman.

Fisheku është i karakterizuar nga një filtrim me katër faza:
1- filtrimi fillestar mekanik,
2- rrëshirë jon - shkëmbimi - reduktimi i ngurtësisë së ujit dhe metaleve të zgjedhura të rënda,
3- karbonit aktiv
4- reduktimi i klorit dhe ndotësve organikë,
5- filtrimi përfundimtar mekanik.
Marka / Prodhuesi
Brita
Ofruar nga
Euro Brands
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.127 Kg
Barcode
4006387000875
BN Code
BR000000992T

4006387000875

Detajet

Përbërja
2 Copë
Dimensionet
10 x 5.6 x 7.5 Cm
Materiali
Plastikë
Ngjyra
E bardhë
Vëllimi
100 L

Të ngjashme

Brita 2 x Maxtra Filtra Rezervë për Filtrues Uji
Brita 2 x Maxtra Filtra Rezervë për Filtrues Uji
0.1039
176.22 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë