Frederique Constant Orë Dore me Zinxhir Metali

ID: FCT000001093ITS

Marka / Prodhuesi: Frederique Constant

Çmimi: 187.000,00 Lekë

Totali 187.000,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Orë dore krijuar me material çelik inoksi. Struktura e ekranit ka material flori të verdhë. Zinxhir i përbërë nga disa hallka. Numrat janë të vendosur në sistemin arab me ngjyrë ari të theksuar. Fusha e ekranit është e ndarë dhe në njësi më të vogla, që tregojnë minutat. Një karakeristikë dalluese e kësaj ore është tregimi i datës i vendosur sipër numrit 3.

Karakteristikat:
Forma: rrethore
Rezistente ndaj ujit deri në 100 m thellësi
Sistem automatik
Trashësia e rripit: 43 mm
Rezistente ndaj gërvishtjeve dhe goditjeve
Orë për burra.
Marka / Prodhuesi
Frederique Constant
Ofruar nga
Ital Silver
Kategoria kryesore
Bizhuteri dhe Ora
BN Code
FC000004208T

Detajet

Ngjyra
Gri
Materiali
Inoks, Ar, Çelik
Përbërja
1 Copë
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

Frederique Constant Orë Dore me Zinxhir Metali
Frederique Constant Orë Dore me Zinxhir Metali
Frederique Constant Orë Dore me Zinxhir Metali
Frederique Constant Orë Dore me Zinxhir Metali
Frederique Constant Orë Dore me Zinxhir Metali
Frederique Constant Orë Dore me Zinxhir Metali
0.1136
170.82 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë