Decover Camelot Set Gotash për Pije pa Fron Ngjyrë e Kuqe 28.5 Cl

ID: DEC000001393ARG

Marka / Prodhuesi: Decover

Çmimi: 690,00 Lekë

Totali 690,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
"Camelot" prezantohet me një set gotash prodhuar nga "Decover".
Seti përmban 3 gota pa fron, material qelqi, karakteristikë për këtë set është baza në ngjyrë të kuqe dhe forma pentagonale e saj.
Për shkak të materialit me cilësi të lartë, gotat nuk do të absorbojnë aromat dhe do të ruajnë ngjyrën origjinale për vite.
Gotat kanë trup të gjatë, perfekte për të shërbyer ujë, limonadë, lëng frutash të freskëta dhe pije të tjera të ftohta, duken shumë këndshëm, sidomos kur zbukurohen me një luleshtrydhe, fetë limoni ose kristale sheqeri.
Janë të qëndrueshme, rezistente ndaj ndryshimeve të temperaturës dhe dëmtimit.
Pastrohen me lehtësi dhe mund të lahen në lavapjatë.
Marka / Prodhuesi
Decover
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.755 Kg
Barcode
8002653120984
BN Code
DE000004523C

8002653120984

Detajet

Përbërja
3 Copë
Materiali
Qelq
Ngjyra
E kuqe
Vëllimi
0.285 L
Diametri
0 Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

Decover Camelot Set Gotash për Pije pa Fron Ngjyrë e Kuqe 28.5 Cl
Decover Camelot Set Gotash për Pije pa Fron Ngjyrë e Kuqe 28.5 Cl
Decover Camelot Set Gotash për Pije pa Fron Ngjyrë e Kuqe 28.5 Cl
Decover Camelot Set Gotash për Pije pa Fron Ngjyrë e Kuqe 28.5 Cl
Decover Camelot Set Gotash për Pije pa Fron Ngjyrë e Kuqe 28.5 Cl
0.1293
185.44 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë