Kent Street Racer Biçikletë me Ngjyrë të Verdhë Fosforeshente për Djem

ID: KNT000001223SHL

Marka / Prodhuesi: Kent

Çmimi: 11.000,00 Lekë

Totali 11.000,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Biçikleta "Street Racer" është një vlerë e madhe për biçikletat e stilit të lirë (freestyle).
Korniza dhe telat e saj janë bërë nga çelik me gips për qëndrueshmëri të fortë, e cila e bën atë të përsosur për fëmijën që të shëtisë nëpër lagjen tuaj.
Biçikleta ka një timon dhe goma të stilit të lirë për të përmirësuar performancën e saj dhe që i japin kontroll dhe kujdes më të mirë.
Sistemi i frenimit në këtë biçikletë përbëhet nga frena të përparme dhe frena të pasme në formë V që ofrojnë siguri.
Zinxhirët ruhen gjithashtu me një material transparent dhe të qëndrueshëm, kështu që fëmija juaj nuk do të bëhet pis apo gërvishtet ndërkohë që përpiqet t'i pastrojë apo rregullojë ato.
Sedilja dhe timoni mund të rregullohen për t'iu përshtatur fëmijëve të ndryshëm.

Përfshihen rrotat e trajnimit.
Mban deri në 31.75 kg.
Është e nevojshme të montohet.
Mosha 4-7 vjeç.
Marka / Prodhuesi
Kent
Ofruar nga
Shtepia e lodrave
Kategoria kryesore
Për fëmijë
Barcode
016751412863
BN Code
KN000003587T

016751412863

Detajet

Përbërja
1 Copë
Diametri
30.48 Cm
Materiali
Plastikë, Silikon, Gomë, Çelik
Ngjyra
E verdhë, E zezë
Kent Street Racer Biçikletë me Ngjyrë të Verdhë Fosforeshente për Djem
0.1123
166.73 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë