Italgold Varëse Floriri me Medaljon Infiniti

ID: ITG000001203ITS

Marka / Prodhuesi: Italgold

Çmimi: 8.190,00 Lekë

Totali 8.190,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Varëse floriri me medaljonin e infinitit. Medaljoni në formë infiniti është i punuar me gurë të vegjël zirkoni në ngjyrë të bardhë. Shkëlqimi i gurëve ndërthuret me punimin e thjeshtë dhe elegant të varëses. Përdoret në raste eventesh por dhe në jetën e përditshme.

- Flori 14 karat
- Pastrohet me lehtësi
- Përmasat e varëses janë standarte.
- Pesha e zinxhirit është 1.83 gr.
Marka / Prodhuesi
Italgold
Ofruar nga
Ital Silver
Kategoria kryesore
Bizhuteri dhe Ora
BN Code
IT000004201G

Detajet

Përbërja
1 Copë
Materiali
Zirkon, Ar

Të ngjashme

Italgold Varëse Floriri me Medaljon Infiniti
Italgold Varëse Floriri me Medaljon Infiniti
Italgold Varëse Floriri me Medaljon Infiniti
Italgold Varëse Floriri me Medaljon Infiniti
Italgold Varëse Floriri me Medaljon Infiniti
Italgold Varëse Floriri me Medaljon Infiniti
0.11
173.98 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë