Luminarc Louison Set Gotash për Pije pa Fron 35 Cl

ID: LMC000001873ARG

Marka / Prodhuesi: Luminarc

Çmimi: 530,00 Lekë

Totali 530,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Set me 3 gota pa fron dhe me një punim elegant me gdhendje të cilat do të duken bukur në çdo mjedis. Ato përdoren në përditshmëri dhe raste të veçanta për të shërbyer pije të ndryshme sipas dëshirës, kryesisht ujë dhe lëngje frutash. Janë bërë me material qelqi, ngjyrë transparente.

Karakteristikat:
Rezistente ndaj goditjeve, gërvishtjeve dhe temperaturave të larta.
Pastrohen me lehtësi në pjatalarëse.
Kanë sipërfaqe të lëmuar, nuk do të absorbojnë aromat e huaja, ruajnë ngjyrën e vet dhe pas një numri te madh larjesh.
Janë miqësore me mjedisin dhe nuk përmbajnë elemente të dëmshme për shëndetin.
Marka / Prodhuesi
Luminarc
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Barcode
883314640472
BN Code
LM000004872C

883314640472

Detajet

Përbërja
3 Copë
Materiali
Qelq
Ngjyra
Transparent
Vëllimi
0.35 L
Diametri
0 Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

Luminarc Louison Set Gotash për Pije pa Fron 35 Cl
Luminarc Louison Set Gotash për Pije pa Fron 35 Cl
Luminarc Louison Set Gotash për Pije pa Fron 35 Cl
Luminarc Louison Set Gotash për Pije pa Fron 35 Cl
0.2052
1.25 MB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë