Sonifer Hekur Rrobash Elektrik

ID: SNF000000448ARG

Marka / Prodhuesi: Sonifer

Çmimi: 3.010,00 Lekë

Totali 3.010,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Hekur elektik, materiali aliazh metalik, rezistent ndaj proceseve të korozionit, një produkt ideal për shtëpinë tuaj. I pajisur me :

- Pllakë qeramike, e cila pengon djegien dhe ngjitjen e rrobës.
- Sistem automatik për kontrollin e avullit.
- Kordon i kuq i kthyeshëm i pajisur me një tregues drite, gjatësia: 1.9 m.
- Sistem rrotullues, i përshtatshëm për kontrollin e temperaturës.
- Sistem vetë-pastrimi. Ideal për të gjitha llojet e rrobave: pambuk, najlon, lino, mëndafsh.
- Sasia maksimale e rezervuarit të ujit është 0.4 L. E pajisur me një grykë hyrëse për ujin me kapak plastik/transparent
- 3 sisteme të ndryshme shpejtësie.
- Shkalla e avullimit: 30 g/min.
- Sistem i avullit: i thatë, spërkatës, vertikal dhe shpërthyes
- 2 ngjyra: e kuqe/ e zezë.
- Koha e nxehjes: 0.1 min
Marka / Prodhuesi
Sonifer
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.17 Kg
Barcode
6971184581248
BN Code
SN000001918F

6971184581248

Detajet

Fuqia
2200 W
Sipërfaqja
Mat, Me shkëlqim
Përbërja
1 Copë
Dimensionet
30 x 12 x 16 Cm
Materiali
Metal, Qeramikë, Plastikë
Ngjyra
E kuqe, E zezë

Të ngjashme

Sonifer Hekur Rrobash Elektrik
Sonifer Hekur Rrobash Elektrik
Sonifer Hekur Rrobash Elektrik
Sonifer Hekur Rrobash Elektrik
Sonifer Hekur Rrobash Elektrik
0.1107
184.63 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë