VTech Rrethore për Foshnja

ID: VTC000001348SHL

Marka / Prodhuesi: VTech

Çmimi: 3.200,00 Lekë

Totali 3.200,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Luani bashkë me fëmijët, surprizojini në raste ditëlindjesh, festash për t'iu dhënë një argëtim të veçantë dhe të paharushëm.
Një set lodrash me rrethore, telefon dhe aksesorë të tjerë që do të ndihmojnë fëmijën në argëtimin e tij.
Luajtja me këtë loder ndihmon në zhvillimin e imagjinatës si dhe aftësive krijuese.
Kjo është dhurata perfekte e cila do të argëtojë fëmijën tuaj për shumë kohë.
E rekomanduar për moshën mbi 12 muaj.
Marka / Prodhuesi
VTech
Ofruar nga
Shtepia e lodrave
Kategoria kryesore
Për fëmijë
Barcode
4897065290028
BN Code
VT000004243C

4897065290028

Detajet

Përbërja
1 Copë
Materiali
Plastikë

Të ngjashme

VTech Rrethore për Foshnja
0.1528
178.35 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë