Bormioli Luigi Gocce Pjatë për Ëmbëlsirë 21 Cm

ID: LUG000001648ARG

Marka / Prodhuesi: Bormioli Luigi

Çmimi: 410,00 Lekë

Totali 410,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Koleksioni "Gocce" prodhuar nga "Bormioli Luigi" kombinon dizajnin elegant me prakticitetin.
Pjata është e prodhuar me material qelqi i cili është rezistent ndaj dëmtimeve dhe ndryshimit të temperaturave.
Një nga karakteristikat është sipërfaqja e jashtme e punuar me dorë e përbërë nga gurë xhami të vegjël të cilët duken si pika uji.
Përdoret në përditshmëri dhe raste të veçanta për të shërbyer ëmbëlsira të ndryshme sipas dëshirës.
Mund të lahet në pjatalarëse dhe të përdoret në mikrovalë.
Marka / Prodhuesi
Bormioli Luigi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.4 Kg
Barcode
032622013823
BN Code
LU000001781G

032622013823

Detajet

Përbërja
1 Copë
Materiali
Qelq
Ngjyra
Transparent
Diametri
21 Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

Bormioli Luigi Gocce Pjatë për Ëmbëlsirë 21 Cm
Bormioli Luigi Gocce Pjatë për Ëmbëlsirë 21 Cm
Bormioli Luigi Gocce Pjatë për Ëmbëlsirë 21 Cm
0.1758
175.65 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë