Bormioli Luigi Atelier Set Gotash për Pije me Fron 70 Cl

ID: LUG000001638ARG

Marka / Prodhuesi: Bormioli Luigi

Çmimi: 4.720,00 Lekë

Totali 4.720,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Set me 6 gota me fron dhe dizajn elegant të cilat do të duken bukur në çdo mjedis. Ato përdoren në përditshmëri dhe raste të veçanta për të shërbyer pije të ndryshme sipas dëshirës, kryesisht verë të kuqe. Janë prodhuar me material Son.hyx qelq kristalor me cilësi të lartë i cili do ju ndihmojë të shijoni plotësisht ngjyrën dhe shijen e pijeve. Gota do të mbetet me shkëlqim për më shumë se 4.000 cikle industriale në një program larje 55 °C.

Karakteristika të materialit:
- I përpunuar me teknologji të lartë.
- Tërësisht transparent.
- I fortë: Rezistent ndaj dëmtimeve dhe ndryshimit të temperaturave.
- Miqësor me mjedisin: Pa plumb dhe metale të rënda.
- Një cilësi e shtuar është përforcimi me Titan në sipërfaqen e fronit të gotës i cili përmirëson rezistencën ndaj gërvishjeve dhe thyerjeve me 140%.
Marka / Prodhuesi
Bormioli Luigi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.54 Kg
Barcode
032622012062
BN Code
LU000004305G

032622012062

Detajet

Përbërja
6 Copë
Dimensionet
h 24.4 Cm
Materiali
Qelq, Kristal, Titan
Ngjyra
Transparent
Vëllimi
0.7 L
Diametri
10.1 Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

Bormioli Luigi Atelier Set Gotash për Pije me Fron 70 Cl
Bormioli Luigi Atelier Set Gotash për Pije me Fron 70 Cl
Bormioli Luigi Atelier Set Gotash për Pije me Fron 70 Cl
Bormioli Luigi Atelier Set Gotash për Pije me Fron 70 Cl
0.1243
184.68 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë