Tontarelli Omnimodus Komodinë Kremi me 48 Vende për Shishe

ID: TON000001188ARG

Marka / Prodhuesi: Tontarelli

Çmimi: 18.300,00 Lekë

Totali 18.300,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
"Omnimodus" vjen me një komodinë për mbajtje shishesh të ndryshme si: vere, shampanje, rakie etj.
Ka 48 vende, 4 module të veçuara nga njëra-tjetra, nuk ka derë, ngjyrë kremi, një përzierje materialesh midis plastikës dhe drurit e një cilësie të lartë.
Ideale për tu përdorur si brenda shtëpisë ashtu dhe jashtë, pasi është shumë rezistente ndaj agjentëve atmosferikë.
Materialet e përdorura janë të riciklueshme.
Omnimodus ju ofron zgjidhje origjinale dhe funksionale për të siguruar dhe organizuar hapësirën që dëshironi në një kohë të shkurtër.
Një pajisje e cila montohet në më pak se 5 minuta, nuk kërkon pajisje ekstra për montim si gozhda apo çekiç, tepër paktike, zë një hapsirë shumë të vogël, perfekte për të qenë pjesë e shtëpisë suaj pasi përshtatet shumë mirë me çdo lloj ambjenti, por mund të jetë një pajisje funksionale për bare dhe restorante.
Marka / Prodhuesi
Tontarelli
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Barcode
8009404188491
BN Code
TO000000251N

8009404188491

Detajet

Përbërja
1 Copë
Dimensionet
79 x 42.5 x 85.5 Cm
Materiali
Dru, Plastikë
Ngjyra
Krem
Sipërfaqja
Mat

Të ngjashme

Tontarelli Omnimodus Komodinë Kremi me 48 Vende për Shishe
0.1162
1.25 MB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë