Pyrex Gusto Tenxhere 28 Cm

ID: PYR000002168ARG

Marka / Prodhuesi: Pyrex

Çmimi: 6.920,00 Lekë

Totali 6.920,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Tenxhere e rrumbullakët me përbërje alumini dhe kapak qelqi borosilikat. Shtresa e aluminit ndihmon për të ngrohur në mënyrë të barabartë të gjithë brendësinë. Ky material bën gjithashtu që tenxherja të jetë e qëndrueshme dhe rezistente ndaj gërvishtjeve. Dorezat janë me prekje të butë me formë "Y" e cila bën të mundur që pesha të shpërndahet në mënyrë të barabartë dhe të jetë lehtësisht e përdorshme. Mund të përdoret në mikrovalë, furra dhe lavapjatë. Tenxherja ka ngjyrë të kafe me diametër 28 cm. Përdoret në vatra gazi, qeramike, elektrike si dhe në ato me induksion.
Marka / Prodhuesi
Pyrex
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Barcode
3426470270779
BN Code
PY000001076R

3426470270779

Detajet

Dimensionet
42 x 30 x 15 Cm
Materiali
Qelq, Alumin
Ngjyra
Kafe
Vëllimi
6.9 L
Përbërja
1 Copë
Diametri
28 Cm

Të ngjashme

Pyrex Gusto Tenxhere 28 Cm
Pyrex Gusto Tenxhere 28 Cm
Pyrex Gusto Tenxhere 28 Cm
Pyrex Gusto Tenxhere 28 Cm
Pyrex Gusto Tenxhere 28 Cm
Pyrex Gusto Tenxhere 28 Cm
0.1243
183.55 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë