Gimi Tris Optical Karrocë Dore e Zezë për Pazar

ID: GIM000000456ARG

Marka / Prodhuesi: Gimi

Çmimi: 5.450,00 Lekë 3.815,00 Lekë

Totali 3.815,00 Lekë
Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Karrocë me rrota, material plastik-silikon dhe me dorezë sfungjeri të butë në prekje, çantë poliestër, ngjyrë e zezë dhe bazë metalike. Kapaciteti: 30 kg. Një ndihmës i mirë për pazarin tuaj të rëndë. Ka një çantë të lëvizshme për lehtësi në larje dhe mbulesë mbrojtëse ndaj agjentëve atmosferikë. Ajo ju jep mjaft hapësirë me një kapacitet prej 48 L, dhe atëherë kur nuk e përdorni, dizajni i saj do ju lejojë ta palosni atë për të kursyer hapësirë. Korniza metalike e lehtë e bën të përsosur për pazar.

Ajo ka:
-6 rrota.
-1 bazë të papërshkueshme nga uji.
-1 dorezë në pjesën e pasme e cila shërben për të varur tek karrocat e supermarketit kur bëni pazar.
-1 dorezë lehtësisht të palosshme, e cila ofron mundësinë e fleksibilitetit për t'u përdorur kudo, mund të mbahet në makinë dhe të përdoret kur është e nevojshme.
Marka / Prodhuesi
Gimi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
3.44 Kg
Barcode
8001244014367
BN Code
GI000001902M

Detajet

Përbërja
1 Copë
Dimensionet
51 x 41 x 102 Cm
Materiali
Poliester, Plastikë, Silikon, Çelik
Ngjyra
E bardhë, E zezë
Sipërfaqja
Mat
Vëllimi
56 L

Të ngjashme

Gimi Tris Optical Karrocë Dore e Zezë për Pazar
Gimi Tris Optical Karrocë Dore e Zezë për Pazar
Gimi Tris Optical Karrocë Dore e Zezë për Pazar
Gimi Tris Optical Karrocë Dore e Zezë për Pazar
Gimi Tris Optical Karrocë Dore e Zezë për Pazar
Gimi Tris Optical Karrocë Dore e Zezë për Pazar
Gimi Tris Optical Karrocë Dore e Zezë për Pazar
Gimi Tris Optical Karrocë Dore e Zezë për Pazar
0.1228
173.55 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
Kasa