Luminarc Alizee Set Pjatash

ID: LMC000000156ARG

Marka / Prodhuesi: Luminarc

Çmimi: 4.160,00 Lekë

Totali 4.160,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Set pjatash të prodhuara nga material Arkopal i cili është një përzierje e materialit opal me qelqin e temperuar. Ky lloj materiali i bën pjatat të jenë 3 x më rezistente se pjatat e tjera tradicionale. Të dizejnuara për përdorim intensiv të përditshëm, modeli do të mbetet i qëndrueshëm edhe pas një numri të madh larjesh në pjatalarëse. Dizajni i thjeshtë dhe forma e rrumbullaktë i bën ato të jenë pjesë e kuzhinës tuaj për raste të veçanta apo përdorim të përditshëm.

Seti përmban:
- 6 pjata për ëmbëlsira 22 Cm,
- 6 pjata për supë 23 Cm
- 6 pjata për darkë 28 Cm.
Marka / Prodhuesi
Luminarc
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Barcode
883314519044
BN Code
LM000000462C

883314519044

Detajet

Përbërja
18 Copë
Materiali
Arkopal
Ngjyra
E bardhë
Diametri
0 Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Garancia

Garancia
6 Muaj

Të ngjashme

Luminarc Alizee Set Pjatash
Luminarc Alizee Set Pjatash
Luminarc Alizee Set Pjatash
Luminarc Alizee Set Pjatash
Luminarc Alizee Set Pjatash
0.181
1.25 MB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë