Blunavi Tenxhere Gri e Thellë me Kapak Qelqi 28 Cm

ID: BNV000000966ARG

Marka / Prodhuesi: Blunavi

Çmimi: 5.240,00 Lekë

Totali 5.240,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Kjo është tenxherja perfekte për të zier, kavërdisur dhe gatuar ushqime të ndryshme.
Dizenjuar për të patur fuqi dhe rezistencë maksimale ndaj deformimit.
Veshje të brendshme dhe të jashtme graniti, jo-ngjitëse të cilësisë më të lartë dhe pa PFOA-agjentë toksikë.
Ruan gjithë aromën dhe vlerat e ushqimit pa lejuar që ai të ngjitet.
Doreza plastike që nuk e përcjellin nxehtësinë.
Mund të përdoret në të gjitha llojet e sobave, duke përfshirë dhe induksionin.
Ka një kapak qelqi të shkrirë me rezistencë ndaj goditjeve.
Formë dhe dizajn totalisht modern.
Një enë gatimi me të vërtetë e gjithanëshme që ju duhet ta shtoni në kuzhinën tuaj.
Gatuan shpejt dhe kursen energji.
Mund të lahet në lavapjatë.
Marka / Prodhuesi
Blunavi
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
2.4 Kg
Barcode
8005500033321
BN Code
BN000003536V
Këshilla
Për pastrimin e produktit mos përdorni produkte gërryese, ose produkte që përmbajnë acide.
Për të mbajtur gjëndjen e re këshillohet të mos përdorni mjete të mprehta apo lugë metali por ato prej druri.

8005500033321

Detajet

Materiali
Qelq, Granit
Ngjyra
Argjend, Transparent, Gri
Përbërja
1 Copë
Diametri
28 Cm
Sipërfaqja
Mat

Të ngjashme

Blunavi Tenxhere Gri e Thellë me Kapak Qelqi 28 Cm
Blunavi Tenxhere Gri e Thellë me Kapak Qelqi 28 Cm
Blunavi Tenxhere Gri e Thellë me Kapak Qelqi 28 Cm
Blunavi Tenxhere Gri e Thellë me Kapak Qelqi 28 Cm
Blunavi Tenxhere Gri e Thellë me Kapak Qelqi 28 Cm
Blunavi Tenxhere Gri e Thellë me Kapak Qelqi 28 Cm
Blunavi Tenxhere Gri e Thellë me Kapak Qelqi 28 Cm
Blunavi Tenxhere Gri e Thellë me Kapak Qelqi 28 Cm
Blunavi Tenxhere Gri e Thellë me Kapak Qelqi 28 Cm
Blunavi Tenxhere Gri e Thellë me Kapak Qelqi 28 Cm
Blunavi Tenxhere Gri e Thellë me Kapak Qelqi 28 Cm
0.1183
188.52 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë