Bormioli Rocco Giove Set Gotash për Pije pa Fron 31 Cl

ID: BOR000001306ARG

Marka / Prodhuesi: Bormioli Rocco

Çmimi: 1.090,00 Lekë

Totali 1.090,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
"Giove" prezantohet me një set gotash prodhuar nga Bormioli Rocco. Seti përmban 3 gota pa fron, material qelqi transparent, stil i thjeshtë, karakteristike për këtë set janë punimi i dy rrathëve me madhësi mesatare ngjyrë të kuqe në qendër të gotës. Seti është ideal për të shërbyer ujë, limonadë, lëng frutash të freskëta dhe pije të tjera të ftohta, duket shumë i këndshëm, sidomos kur zbukurohet me një luleshtrydhe, fetë limoni ose kristale sheqeri. Ideale për përdorim praktik dhe për raste festash. Materiali i qelqit është rezistent dhe ruan ngjyrat vibrante ndër vite, i lehtë për tu pastruar, e krijuar në mënyrë miqësore me mjedisin.
Marka / Prodhuesi
Bormioli Rocco
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Barcode
8004360069105
BN Code
BO000001318R

8004360069105

Detajet

Përbërja
3 Copë
Dimensionet
7.6 x 9.25 Cm
Materiali
Qelq
Ngjyra
E kuqe, Transparent
Vëllimi
0.31 L
Diametri
7.6 Cm Cm
Sipërfaqja
Me shkëlqim

Të ngjashme

Bormioli Rocco Giove Set Gotash për Pije pa Fron 31 Cl
Bormioli Rocco Giove Set Gotash për Pije pa Fron 31 Cl
Bormioli Rocco Giove Set Gotash për Pije pa Fron 31 Cl
Bormioli Rocco Giove Set Gotash për Pije pa Fron 31 Cl
0.1777
1.25 MB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë