Brita Maxtra 2 Fishekë për Filtrues Uji

ID: cxfrwkjjoc

Marka / Prodhuesi: Brita

Çmimi: 2.070,00 Lekë

Gjëndja e këtij produkti përfundoi.
Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Fishek filtrimi për ujë, një paisje e nevojshme për kuzhinën tuaj. Zvogëlon krijimin e gëlqeres, bakrit, klorit dhe substancave të tjera që dëmtojnë cilësinë e ujit. Pajisje eko-miqësore, 100% e riciklueshme dhe e lehtë për t'u përdorur. Cilësi dhe dizajn gjerman.
Zëvendësimi i bobinës: çdo 4 javë / 100 L duke përdorur ujë me presion për të siguruar rezultate optimale të filtrimit.

Fisheku është i karakterizuar nga një filtrim me pesë faza:
1- Filtrimi fillestar mekanik.
2- Rrëshirë jono-këmbyese e cila kryen reduktimin e fortësisë së ujit dhe të metaleve të rënda.
3- Karbonit aktiv.
4- Reduktimi i klorit dhe ndotësve organikë.
5- Filtrimi përfundimtar mekanik.
Marka / Prodhuesi
Brita
Ofruar nga
Euro Brands
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
0.28 Kg
Barcode
4006387075064
BN Code
BR000003557T

4006387075064

Detajet

Përbërja
2 Copë
Diametri
0 Cm
Dimensionet
6 x 17 x 12 Cm
Materiali
Plastikë
Ngjyra
E bardhë

Të ngjashme

Brita Maxtra 2 Fishekë për Filtrues Uji
Brita Maxtra 2 Fishekë për Filtrues Uji
Brita Maxtra 2 Fishekë për Filtrues Uji
Brita Maxtra 2 Fishekë për Filtrues Uji
0.1093
176.54 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë