Arteg Tenxhere me Kapak 20 Cm

ID: ARG000001796ARG

Marka / Prodhuesi: Arteg

Çmimi: 2.750,00 Lekë

Totali 2.750,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Tenxhere "Arteg" e pajisur me:

- Veshje graniti, nuk ngjit, rezistente dhe e qëndrueshme ndaj goditjeve dhe gërvishtjeve.
- Kapak qelqi i temperuar, rezistent ndaj temperaturave të larta dhe nxehtësisë.
- Doreza bakeliti me ngjyrë të zezë të cilat pengojnë transmetimin e nxehtësisë.
- Funksionale në të gjitha llojet e sobave, përfshirë dhe induksionin.
- Krijuar në mënyrë miqësore me mjedisin, nuk përmban elementë kimik të dëmshëm, mbron dhe ruan vlerat ushqimore të produkteve.
- Përdoret për të gatuar lloje të ndryshme produktesh.
Marka / Prodhuesi
Arteg
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.46 Kg
Barcode
7800000026061
BN Code
AR000004977G

7800000026061

Detajet

Materiali
Qelq, Granit, Bakelit
Ngjyra
E zezë, Transparent, Gri
Vëllimi
2 L
Përbërja
1 Copë
Diametri
20 Cm
Sipërfaqja
Mat, Me shkëlqim

Të ngjashme

Arteg Tenxhere me Kapak 20 Cm
Arteg Tenxhere me Kapak 20 Cm
Arteg Tenxhere me Kapak 20 Cm
Arteg Tenxhere me Kapak 20 Cm
Arteg Tenxhere me Kapak 20 Cm
Arteg Tenxhere me Kapak 20 Cm
Arteg Tenxhere me Kapak 20 Cm
Arteg Tenxhere me Kapak 20 Cm
Arteg Tenxhere me Kapak 20 Cm
0.1159
180.52 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë