Tontarelli Omnimodus Komodinë Kafe me 6 Njësi Magazinimi

ID: TON000001166ARG

Marka / Prodhuesi: Tontarelli

Çmimi: 24.870,00 Lekë

Totali 24.870,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Komodinë me 6 kuba të lëvizshëm-njësi magazinimi, material i përzier i plastikës me dru, i riciklueshëm dhe rezistentë ndaj agjentëve të jashtëm atmosferik.
Komodina ka ngjyrë kafe ndërsa kubat kanë përkatesisht ngjyrat: x2 jeshile, x2 rozë dhe x2 lejla.
Dizajn elegant dhe modern, e përshtatshme për t'u perdorur në shtëpi duke vendosur çdo lloj produkti në mënyrë të organizuar, kombinohet lehtësisht me stilin aktual të shtëpisë tuaj.
E bollshme dhe e lehtë për t'u lëvizur. Ngarkesa që mund të mbajë është deri në 40 kg. Komodina montohet lehtë dhe mjetet nuk janë të nevojshme (çekiç ose kaçavidë).
Marka / Prodhuesi
Tontarelli
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Barcode
8009404184134
BN Code
TO000000277N

8009404184134

Detajet

Përbërja
1 Copë
Dimensionet
79 x 41 x h 125 cm
Materiali
Plastikë
Ngjyra
Rozë, Jeshile, Lejla, Kafe

Të ngjashme

Tontarelli Omnimodus Komodinë Kafe me 6 Njësi Magazinimi
0.1173
176.17 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë