WinFun Mikrofoni me Tinguj për Fëmijë

ID: WNF000001526SHL

Marka / Prodhuesi: WinFun

Çmimi: 900,00 Lekë

Totali 900,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti 150 Lekë

Info

Përshkrimi
Dizenjuar për foshnjat e vogla. Lodra është me një madhësi që fëmija mund ta mbajë lehtësisht.
Mikrofon i butë përfshin dritën ndezëse, meloditë e para të preferuara të foshnjës dhe efektet e zërit.
Do të jetë lodra e preferuar e rrethuar me unaza të cilat lëshojnë tinguj kur fëmija është duke luajtur.
Një lodër e cila do jetë një nxitje e vërtetë për zhvillimin e fëmijëve.
E mrekullueshme për fëmijën edhe kur jeni në lëvizje.
E përshtatshme për foshnja 1 vjeç.

Material plastikë.
Kërkon 2 bateri AA.
Marka / Prodhuesi
WinFun
Ofruar nga
Shtepia e lodrave
Kategoria kryesore
Për fëmijë
Barcode
4895038543461
BN Code
WN000004666F

4895038543461

Detajet

Përbërja
1 Copë
Dimensionet
13 x 21 x 6.5 Cm
Materiali
Plastikë
Ngjyra
E kuqe, E verdhë

Të ngjashme

WinFun Mikrofoni me Tinguj për Fëmijë
WinFun Mikrofoni me Tinguj për Fëmijë
0.0845
179.1 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë