Scooters Kids Scooter Monopatinë Bojëqielli

ID: SCO000002006SHL

Marka / Prodhuesi: Scooters

Çmimi: 3.500,00 Lekë

Totali 3.500,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Monopatina është një pajisje ideale me të cilën fëmija juaj mund të kalojë orë argëtimi dhe kënaqësie

Karaketristikat e produktit:
- Ka një strukture të fuqishme metalike.
- Dorezat dhe rrotat kanë material plastik të butë.
- 3-lartësi të përshtatura për çdo lloj gjatësie të fëmijës suaj.
- 3 rrota të pajisura me drita LED në ngjyra të ndryshme.
- Sistemi i dritave është përqëndruar në qendër të rrotave.
- Në të mund të qëndrojë një fëmijë me peshë 60 kg.
- Është e përshtatshme për fëmijë mbi moshën 6-vjeç.
- Ngjyrë: Bojëqielli
Marka / Prodhuesi
Scooters
Ofruar nga
Shtepia e lodrave
Kategoria kryesore
Për fëmijë
Pesha
2.6 Kg
Barcode
4400000009101
BN Code
SC000004997O

4400000009101

Detajet

Dimensionet
67 x 90 Cm
Ngjyra
Blu e Hapur
Materiali
Metal, Plastikë
Përbërja
1 Copë

Të ngjashme

Scooters Kids Scooter Monopatinë Bojëqielli
Scooters Kids Scooter Monopatinë Bojëqielli
Scooters Kids Scooter Monopatinë Bojëqielli
Scooters Kids Scooter Monopatinë Bojëqielli
Scooters Kids Scooter Monopatinë Bojëqielli
Scooters Kids Scooter Monopatinë Bojëqielli
Scooters Kids Scooter Monopatinë Bojëqielli
Scooters Kids Scooter Monopatinë Bojëqielli
0.1076
174.8 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë