Antik Ars Delizia Tigan Skare me Dorezë të Palosshme 25 x 35 Cm

ID: ARS000002016ARG

Marka / Prodhuesi: Antik Ars

Çmimi: 2.250,00 Lekë 1.499,00 Lekë

Kjo ofertë është e vlefshme deri në 19/06/2019
Totali 1.499,00 Lekë
Blerje e shpejtë Shtoje në Shportë Transporti falas

Info

Përshkrimi
Tigan skare nga linja "Delizia" prodhuar nga "Antik Ars" një kompani që prodhon dhe promovon produktet e bëra ekskluzivisht në Itali.

Karakteristika:
- Bërë nga material alumini 6mm me cilësi të lartë, i qëndrueshëm dhe jo ngjitës për gatim natyral dhe pa yndyrë.
- Dorezë druri lehtësisht e palosshme.
- Sipërfaqe e lëmuar.
- Duhet të lahet me dorë.
- Funksional në soba elektrike dhe qeramike.
- Mund të gatuani dhe të skuqni peshk, mish dhe perime në një kohë të shpejtë duke mos i humbur vlerat e tyre ushqimore.
Marka / Prodhuesi
Antik Ars
Ofruar nga
Arteg
Kategoria kryesore
Shtëpia dhe Tavolina
Pesha
1.1 Kg
Barcode
8010387030356
BN Code
AR000002006S

8010387030356

Detajet

Dimensionet
25 x 35 x 4.5 Cm
Materiali
Metal, Dru, Alumin
Ngjyra
E zezë, Kafe
Sipërfaqja
Mat
Diametri
0 Cm
Përbërja
1 Copë

Të ngjashme

Antik Ars Delizia Tigan Skare me Dorezë të Palosshme 25 x 35 Cm
Antik Ars Delizia Tigan Skare me Dorezë të Palosshme 25 x 35 Cm
Antik Ars Delizia Tigan Skare me Dorezë të Palosshme 25 x 35 Cm
Antik Ars Delizia Tigan Skare me Dorezë të Palosshme 25 x 35 Cm
Antik Ars Delizia Tigan Skare me Dorezë të Palosshme 25 x 35 Cm
Antik Ars Delizia Tigan Skare me Dorezë të Palosshme 25 x 35 Cm
Antik Ars Delizia Tigan Skare me Dorezë të Palosshme 25 x 35 Cm
Antik Ars Delizia Tigan Skare me Dorezë të Palosshme 25 x 35 Cm
0.13
180.33 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë