Kontakt

Përdorni formën e mëposhtme për të na dërguar një mesazh. Ne do të bëjmë çmos për t'ju përgjigjur brenda 48 orëve.

Shkruani saktë emrin, emailin, mesazhin dhe zgjidhni arsyen e kontaktit për të na ndihmuar të organizojmë kërkesën tuaj.
Unë i pranoj politikat e privatësisë dhe kushtet e përdorimit.
Dërgoje

Telefon

+355 69 40 20 123

+355 69 40 70 123

Adresa

Rruga Frang Bardhi 1060, Qendra Kristal, Njësia Tregtare 54
Tiranë, Shqipëri

E-mail

 

 

Ju lutemi mos e përdorni këtë formë për çështje teknike. Në atë rast shkoni tek Qendra e suportit dhe krijoni një çështje (support ticket).
0.0406
148.63 KB
Shporta (0)
  1. Nëntotali 0 Lek
  2. Transporti I pa përcaktuar
  3. Totali 0 Lek
KasaBlerje e shpejtë